1. Home
 2. Internships
 3. Financing Specialist - Internship
Private Banking

Financing Specialist - Internship

 • Den Bosch
 • Fulltime
 • Bachelor HBO
 • Quality focused
 • Entrepreneurship
 • Collaborative

Create your own future

Je kan onder begeleiding van onze specialisten ervaring op komen doen als Financieringsspecialist. Bij Van Lanschot Kempen doe je dat voor een groep vermogende klanten die zelf vaak ook verstand van zaken hebben. Een gespecialiseerde omgeving dus.

Daar zet je graag jouw talenten voor in als Financieringsspecialist bij Van Lanschot Kempen. Je zal projectmatig te werk gaan een zal het hele spectrum van het werk als financieringsspecialist te zien krijgen. Voor sommige werkzaamheden ben je soms op kantoor Nijmegen.

Verder ben je bezig met het:

 • Meelopen met de financieringsspecialisten binnen Private Banking;
 • Centraal en met financieringsspecialisten uit regio Noord Oost;
 • Het (mede) voorbereiden van kredietaanvragen;
 • Het afhandelen van administratieve werkzaamheden met betrekking tot kredietaanvragen;
 • Diverse administratieve werkzaamheden ten behoeve hypothecaire administratie;
 • Het controleren van bestanden in de (krediet)systemen.

Your talents

Open, direct en leergierig. Zo kunnen we jou tijdens je stage het best omschrijven. Talenten die jij inzet om onze klanten iedere dag te gidsen door een continu veranderende wereld. Door verder te denken en door te vragen. En dat komt goed uit als je ook geïnteresseerd bent in het proces van krediet verlening en het belang van de klanten voorop kan stellen, zonder het belang van de bank uit het oog te verliezen. Daarnaast heb je:

 • HBO of WO Denk niveau en bezig met een bachelor/master opleiding in commerciële, economische of financiële richting;
 • Goede kennis van Office toepassingen zoals Excel en Word;
 • Goede kennis van de Nederlandse taal.

Move ahead at Van Lanschot Kempen

Samen met uiteenlopende klanten toekomstgerichter, duurzamer en datagedreven beleggen. Zowel nationaal als internationaal. Met bijna 300 jaar ervaring maken we van die ambitie realiteit bij Van Lanschot Kempen. Dat doen we met zo’n 1.900 collega’s verdeeld over verschillende expertises.

Met een groep van 30 collega’s houden wij ons dagelijks bezig met het formulieren van op maat gemaakt advies voor onze klanten. Dit doen wij vanaf de toren in Den Bosch.

De mate van innovatie en wendbaarheid van een organisatie is mede afhankelijk van de diversiteit van het personeelsbestand. Dankzij onze verschillen, versterken we elkaar. Wij stimuleren een inclusieve werkomgeving waarin alle collega's zich thuis voelen. Bij ons mag jij gewoon zijn wie je bent. En daar zijn we trots op.

Benieuwd naar verhalen van collega’s en hoe zij het werken bij Van Lanschot Kempen ervaren? Ga naar People & Projects en kom meer te weten!

Turning talent into value!

Dat is wat we doen! Want als jij waarde toevoegt, dan mag je dat van ons natuurlijk ook verwachten. Een goede werk-privébalans met onze ‘hybrid way of working’ is daar een goed voorbeeld van. Daarnaast krijg tijdens je stage:

 • Een stagevergoeding van € 650,- op basis van 40 uur;
 • Een groot netwerk van mede-stagiairs en young professionals.

Working on tomorrow's capital

Enthousiast geworden over de vacature? Reageer dan hieronder.

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Carmella Henkelman 06- 89933504,  Erik Vogels, via e.a.w.vogels@vanlanschotkempen.com of 06-22328762 of Max van Bennekom, Campus recruiter, via m.vanbennekom@vanlanschotkempen.com of 06-51584705.

Unlock your full potential

Let's talk!

Are you excited to take on this challenge with us? Contact us.

Why are we requesting this information? Because we think it is increasingly important to ensure that we employ a diverse workforce that is reflective of society, and in order to track the effectiveness of our recruiting efforts we would like to gather insights into the gender of applicants we attract to apply for roles at Van Lanschot Kempen.
Upload via Dropbox
Did one of our employees refer you? Please leave their Van Lanschot Kempen email address here so we can get in touch with them.
* These fields are mandatory
Deze site is beschermd met reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.